Keresés ebben a blogban

Fogyás a Reduline36 kapszulával visszahízás nélkül

Biztos vagyok abban,  hogy már sokan halottak a Reduline 36 fogyókúra gyógyszerről. A TV-ben is elég sokat van reklámozva ez a termék.
Hadd lássuk hát, mire is ajánlott a Reduline 36 ? Ha valaki le szeretne fogyni és meg akar szabadulni a plusz kilóktól, annak ajánlott ez a legújjabbnak tekinthető fogyókúrás termék.


Mi van benne és hogyan mükődik?

A Reduline tartalmaz egy "chitosan" (kitozán) nevű angyagot, ami a tengeri rákokból van kivonva. Ennek a különös hatóanyagnak nagyon erős zsírégető hatása van.

A chitosan ismert még a rákpáncél kivonat  vagy kitozán néven is. Milyen hatása van a kitozánnak ? A használati területei kőzé tehetők a kővetkező érdekes előnyök és tulajdonságok:

- segít a bíztos fogyásban, visszahizás nélkül
-  gazdag rostokban, helyreállítja és felgyorsítja az emésztést
- segíti a bélflórát, megőrzi az emésztőrendszer bakteriális egyensúlyát
termék leírás a reduline36 tablettáról
A Reduline36 doboza
- csökkenti a koleszterin és a cukor szintet a vérben
- hatékony a vérnyomáscsökkentésben
- tisztítja a veséket és a májat
- kidobja a toxinokat a szervezetből
- csökkenti az izületi fájdalmakat
- gyorsítja a sebek gyógyulását

 A termékleírás szerint, a Reduline 36 egy olyan módszer lehet bárki számára, amivel le lehet fogyni, nagy mennyiségben megszabadulni plusz kilóktól, sok diétázás és nagy erőfeszités nélkül.

A külőnös ebben a kapszulában az, hogy bíztosítja a fogyást erős diétázás nélkül. Persze, azért oda kell figyelni az étkezésre is, a fogyókúra alatt, plusz még egy kis mozgás is szükséges a 100% fogyáshoz.

Hogyan kell szedni ?

A Reduline36 kapszula használati utasítása szerint naponta két alkalommal 2 tablettát kell bevenni. Mindig egy fél orával kajálás előtt kell bevenni, egy nagy pohár vízzel. Nem szabad elrágni a kapszulát, hanem vízzel egyben le kell nyelni. Naponta fontos 2 liter folyadékot fogyasztani ebben az időszakban is,  víz, teák, gyümölcslevek (cukor nélkül !).

A két kapszula bevevése között el kel teljen legalább 4 óra !

Nem szabad több mind 2 tablettát bevenni naponta ! Ha túl léped a mennyiséget, mellékhatások jelenhetnek meg !

Egyéb fontos adatai : glutén mentes, koleszterinmentes, nincs benne tejcukor és tejfehérje sem. Szedhetik cukorbetegek is (nem tartalmaz beszámítható mennyiségű szénhidrátot), akik testsúlycsökkentésre vágynak.

Van-e a Reduline36-nak ellenjavalata? Igen !

Nem szedhetik a terhes és a szoptató anyák. Semmi esetre nem szabad kisgyerekenek adni ! Tinik használhatják, de  csak orvosi megvizsgálás és egyeztetés után, az orvos tanácsára. Nem ajánlott azoknak a személyeknek sem, akiknek a következő betegségük van: bélpolip, komoly emésztési gondok, (mint például súlyos székrekedés), Crohn betegség, bármilyen emésztőszervi megbetegedés.

Kiválthat allergiás tüneteket ? Igen, azoknál a személyeknél, akiknek alérgiájuk van a kagylófélékre (pl.nem ehet tengerigyümölcsöt, rákpelyhet, hasonló tengerikagyló vagy rák tartalmú eledeleket)

Fogyott már le valaki ismert személyiség vele ? A weboldalukon vannak többen, akik vallomást tettek a sikeres lefogyásukkal kapcsolatban, és mind azt állítják, a Reduline 36 segitségével fogytak le. Van aki 15 kilót fogyott, de van olyan személy is, aki 35 kilót dobott le magárol. Sőt olyan eset is van, egy férfi aki 50 pluszkilótól szabadult meg ezzel a fogyókúrás termékkel.

Látván a sikereket, mintha bátorságra kapna az ember, és eldönti, hogy kipróbálja, hátha nála is hatékony, és neki is sikerül lefogyni. Érdemes azonban az illető honlapra, a kommentárokra, az összes információra odafigyelni, mindenki maga döntse el, megbízik, vagy sem, egy termékben !

Mennyi idő alatt lehet lefogyni vele ?  Allítólag van akinek 5 hónap alatt sikerült le adni 15 kilót, van aki 25 kilót fogyott fél év alatt, aki még nagyobb súlytól szabadult meg, annak meg 8 hónapba került lefogyni. Ami biztható az hogy mindenki aki a videokban elmondja hogyan sikerült lefogyni a redulinnal, az mind Magyarországi, és nem állítják, hogy nagyon gyors lesz, így az előtte piacon megjelen gyorsfogyasztó csodapiruláknál, sokkal megbízhatóbbnak tűnő, biztatóbb eset.

Menyibe kerül a Reduline36 ? Mi az ára ? Egy doboz, amiben 120 kapszula van, kb 11.000 Ft.

Egy ilyen adag 1 hónapra elég, amit normál diétázó programnak neveznek. Van egy intenzív program is, amiben 2x120 tabletta van - ez 2 hónapra elegendő. és kb 22000 Ft.

Hol tudok venni Redulinet ? Magyarországon kapható
Budapesten a TVBrands Kft mintaboltokban. Például a Mammut 1-es bevásárló központban az első emeleten vásárolható meg, vagy a Sugár üzletközpontban az 1 emeleten, Medosan mintaboltan is van. Győrben is van üzletük a Medosan Mintaboltan, ETO Parkban a földszinten.

Természetesen az interneten is rendelhető, a www.reduline36.hu weboldalon, vagy telefonon, a 061 59.99.246 telefonszámon.

Csakugyan olyan hatékony a reduline 36, mint amennyire reklámozzák ? Próbálta már valaki ? Várjuk véleményeiteket, tapasztalataitokat, tárgyilagos hozzászólásaitokat, a cikk alatti kommentárdobozban, vagy facebook, google plusz közösségi oldalainkon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések