Keresés ebben a blogban

Legyél karcsúbb és egészségesebb yerba mate teával!

Nyáron rendszerint többet törődünk kinézetünkkel. Sokan tervezzük, hogy leadunk néhány kilót. Az igazság az, hogy legtöbbünk már kipróbált jó pár módszert erre, melyek közül néhány többé-kevésbé talán hatékony is volt.

Mitől más a yerba mate tea?

A yerba mate tea egy tradicionális dél-amerikai ital, melyet az indiánok arra használtak, hogy felfrissítsék elméjüket, több energiájuk legyen és biztosítsák a testük számára szükséges ásványokat, vitaminokat. A legenda szerint,



amikor a paraguayi guarani törzs megérkezett Dél-Amerikába, egy szépséges, de veszedelmekkel teli világ tárult fel előttük. A kezdeti nehéz időkben a guaranik Istene úgy döntött, hogy leszáll a mennyekből és, hogy segítse népét, nekik ad nekik egy keveset isteni erejéből. Így került a yerba mate az emberekhez és azóta ad nekik erőt és energiát a nehézségek leküzdéséhez.



Manapság a yerba mate tea előszeretettel használt fogyókúrák hathatós támogatására és a karcsú alak megőrzésére is.

Hogyan segít a yerba mate tea?

Természetesen a yerba mate tea sem csodaszer, aminek hatására bárki 10 kilót fogyhatna egy hét alatt az étkezési szokások vagy az életmód megváltoztatása nélkül. Az igazság sajnos az, hogy efféle csodaszerek nem léteznek. A yerba mate tea viszont az egyik leghatékonyabb kiegészítő, legyen szó diétáról vagy rendszeres testedzésről. És teljesen természetes!

A yerba mate tea a diétázás és a sportolás kihívásainak teljesítését az alábbi három módon segíti:

1. hatására testünk fokozott mértékben égeti a kalóriákat a zsírsavakból
2. csökkenti az éhség érzetet
3. energiát ad a gyakorlatok elvégzéséhez

Felkeltettük az érdeklődésed? Olvass tovább!

A yerba mate tea vitaminok, ásványi anyagok és stimulánsok olyan egyedülálló összetételét tartalmazza, mely számtalan módon fejti ki jótékony hatását testünkre:

Először is, a yerba mate tea csökkenti az éhség érzetet. A változás már érzékelhető akár egyetlen adag mate elfogyasztása után is. Ha étkezés után iszod, a yerba mate tea kiválthatja a desszertet és hatására csak jóval később leszel újra éhes. Igyál belőle párszor a nap során és egész nap éber és energikus leszel, jobb lesz a hangulatod és legfőképp, segít abban is, hogy az étel helyett más dolgokra koncentrálj. Fel se fog tűnni, hogy kevesebbet eszel! Ha bármikor elkap a vágy egy kis édesség után, igyál egy jó matét helyette és máris jobban fogod érezni magad!


Emellett a yerba mate olyan összetevőket is tartalmaz, melyek hatására több kalóriát égetünk zsírokból. Egészen pontosan a yerba mate tea hatására testünk a szénhidrátok helyett fokozott mértékben égeti a kalóriát a zsírokból. Ez azért jó, mert így a yerba mate tea hatására a testünk úgy égeti zsírtartalékait, hogy közben marad elég szénhidrátunk ahhoz, hogy dolgozzunk, sportoljunk, szórakozzunk – egyszóval azt tegyük, amit szeretnénk!

Ezeken felül a yerba mate tea feltölt energiával, ami a rendszeres sportolást is könnyebbé teszi. Megadja neked az erőt ahhoz, hogy kitarts akkor, amikor mások már feladnák! A yerba mate fogyasztók mind arról számolnak be, hogy fizikai teljesítményük is fokozódik, például tovább tudnak futni anélkül, hogy elfáradnának.

Röviden összefoglalva a yerba mate tea egy természetes és biztonságos módja a fogyókúrák hatékonyabbá tételének. A fogyás támogatása mellett a yerba mate tea számos más pozitív hatást is gyakorol testünkre, egészségünkre:

Segíti az erek tisztulását, csökkenti a koleszterin szintet
Antioxidánsokban gazdag, ami lassítja a szervezet öregedését.
Polifenolokat tartalmaz, amik erősítik az immunrendszert, enyhítik az allergiás tüneteket

Egy igazi vitamin és ásványi anyag bomba: A, B1, B2, B3, B6, C és E vitamint, valamint magnéziumot, vasat, kalciumot, foszfort, káliumot és cinket is tartalmaz.

A fent leírt hatásokat számos tudományos kutatás bizonyította már és yerba mate rajongók ezrei erősítik meg nap mint nap világszerte.

Ha felkeltettük érdeklődésed és szeretnél többet is tudni, látogasd meg az alábbi honlapot:

www.yerbamate.hu

...

Népszerű bejegyzések