Keresés ebben a blogban

Zeatax tabletta fogynivágyóknak

Ha a nyár és a vakáció alatt sikerült egy pár kilót hízni, akkor már van is egy új fogyókúra tippem amivel lefogyhatsz gyorsan és könnyen !  Most a Zeatax rágótablettáról van szó

Mire jó a fogyis rágótabletta ? A betegtájékoztató szerint: csökkenti az állandó farkaséhség-érzést ami sokszor megjelenik a diéta közben és javítja az angyagcserét a szervezetben




Miből van készítve? Mi van benne ? Ezt a ragókapszulát a következő alapanyagokbol készitették:
kukoricabibe örlemény (lat. Maydis stigma), csalánlevél (lat. Urticae folium), taramagliszt (tara mag liszt) (lat. Caesalpiniae spinosae seminis endospermium), vadárvácskafű (lat.Violae tricoloris herba).

Zeatax kapszula
Van ellenjavallata ?  Ki nem fogyaszhatja ? Nem használhatja fogyni semmiképpen a terhes nő, a szoptatós anyuka, senki akinek szívbetegsége van, illetve, senki, akinek gond van a veséível.

Azok a gyerekek akik 14 év alatt vannak, sem használhatják, és a 65 év felettieknek sem ajánlott a fogyasztása.

Akinek egészségügyi gondjai vannak beszéljen a háziorvosával, kezelőorvosával, mielőt nekifogna egy ilyen fogyókúrához.

Hogyan kell a zeataxxal fogyókúrázni ? Naponta háromszor két tablettát kell elrágni, egy nagy pohár vizet utána rögtön meginni, mindig kajálás elött egy félorával.

Meddig kell tartani a kúrát ? A tabletta szedése hat hétig kell tartson. Utána kell tartani kb. 2 vagy 3 hét szünetet.

Ezután, ha szükséges még, újra lehet kezdeni a diétázást.

Mi az ára? Mennyibe kerül ? Egy Zeatax  ára kb 5900 FT. A dobozban 100 db. kapszula van.

Hol vehetem meg? Kapható a gyógyszertárakban és persze a neten. Megrendelhető például a https://www.naturmarket.hu/ online biobolt és drogéria weblapon.

Használta már valaki ? Mennyit sikerült vele fogyni ? Volt a kúra alatt valami mellékhatása ? Allergiás reackiót váltott-e ki ? Tapasztalatok ?

Várjuk a véleményeket és tapasztalatokat, a facebook lapunkon, a google+ lapunkon, vagy direkt itt a cikk alatt a kommentárokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A kommentárokat / hozzászólásokat moderáljuk, általában pár percen belül.
Névtelen kommentárokat többet nem engedélyezhetünk, mert ha valakinek van tisztességes mondanivalója, akkor az nincs miért a névtelenség mögé bújva mondja azt ki !
:)

...

Népszerű bejegyzések